Winter Oz en Oisans

Super locatie voor een prachtige familie skivakantie !

Oz en Oisans

Oz is een rustig bergdorpje op 1350m dat zich de laatste 10 jaar heeft ontwikkeld als wintersport bestemming midden in het hartje van het massief van ‘Grandes Rousses/Alpe D’Huez. Het heeft de charme en authenticiteit van een familie-skioord waar de accommodaties voornamelijk in chaletstijl zijn opgebouwd. Het kleine centrum is autovrij en volledig voetgangersgebied waar u enkele winkeltjes, cafés en restaurants terugvindt dit alles op loopafstand van het appartement. Vanuit Oz zorgen twee gondelliften voor de aansluiting op de overige liften en alle pistes van dit gebied.

Ook voor jonge kinderen is het autovrije Oz en Oisans een waar paradijs. Bovendien beschikt Oz over een uitstekende kleinschalige skischool waar ook heel jonge kinderen in alle rust en veiligheid hun eerste skietjes kunnen aantrekken. Gelegen aan de voet van de kabelbaan Poutran bevindt zich een tapijt (vrije toegang, gratis) waar de kinderen volop met hun slee kunnen spelen.

De toeristendienst zorgt in samenwerking met de skischool (ESF) voor verschillende activiteiten ’s avonds waaronder avondski, vuurwerk, welkomsdrink, ….. Deze kunt u raadplegen op het animatieprogramma.